HTML

Egy kis bevezető, hogy ne kezdjük olyan hirtelen

2013.08.20. 15:46 | BlendeR Sándor | Szólj hozzá!

Miután lefényképeztük édesanyánk virágoskertjének összes virágát különböző szögből és fehéregyensúly-beállítással, megörökítettük az összes családi eseményt és az összes jó bulit a barátokkal; sokakban felébred a vágy arra, hogy fotós tudásukat egy magasabb szinre emeljék. Ez a blog ebben nyújt segítséget nem csak a kezdőknek, hanem a lelkes amatőröknek is. Sőt, a haladó fotósok is találhatnak olyan fogásokat, amellyekkel újabb, érdekesebb látványt tudnak elérni fotóikon.

Ez a blog nem fotótechnikáról és fényképezőgépekről fog szólni, hanem arról, hogy hogyan hozzunk létre egy olyan fotót, amelynek a hangulata, látványa hatást gyakorol a nézőre: gondolkodásra buzdítja őt, vagy egyenesen sokkolja.

A blog tervezett formátuma a következő: terveim szerint heti 1-3 postot töltök fel. Az első pár hétben körbejárjuk azokat a dolgokat, amelyek ismerete a folytatáshoz elengedhetetlen. Ez egy kezdő gyorstalpaló/alapozó fotótanfolyam lesz. Javarészt technikai. Majd tematikus postok következnek: minden hónapban a fotózz.hu egy kategóriáját fogunk kivesézni. Az oldalon (fotózz.hu) két és fél év kihagyás után újra fogok postolni. Néha inspiráló és/vagy motivációs postok is feltöltök, mert úgy gondolom, hogy ezek elengedhetetlenek az alkotómunka folyamán.

Remélem, hogy az a blog megkönnyíti az első pár lépés megtételét a haladó fotózásban.

Jó fényt!
B.S.

Címkék: bevezető

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr315468285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása